Våran kompis i Tjeckien som har en geting som firmamärke har visst gjort en ansiktslyftning, detta är hemligt enligt hans andra kompisar från samma land.

Vlado hälsar att de som kommer till VM är ; Benes, Krcil, Recek (som mekaniker) och hans fru, Horky med fru och dotter, samt Korec. Vlado kommer på tisdagen, de ska bo på La Quinta Hotel och hyra två vans. Han hälsar också att de ska ta en eller två öl på kvällen, när de har vunnit allting. Hmm ...

Lately, I've had some problems with my powersupply, but the service you get from Fritz Kapriva is awesome! He's always been very helpful when it comes to powersupplies and chokes, this time he's sending me some spareparts. He's the best!

The Worlds in Port Jefferson is closing in, and I haven't done that much lately.
Jose Mario told me by mail that he has new B-52 tires with .620 hub that probably will be awesome on the green, orange, blue and yellow lanes. There will be 11 drivers from Brazil on Port Jeff.

Update; No one from Finnland's coming, ackording to Jari Porttinen

Lite nya länkar på bloggen

Lite nya länkar på bloggen idag, bla L.A Slot Car Museum. Och antalet besökare har ökat sedan Johnny lade in Ökenslot på Askers hemsida.

Resultat Ovalen

Tjejerna slog till på ovalen idag, Mia vann kvalet(1.517) och tävlingen före Gabriella Hermansson och på tredje plats kom Stefan.
Priserna var skänkta av Ga Lindberg samt SBM, den sista tävlingen i vårens Västcup går i Partille i Maj månad.

Deltävling 3 på Ovalen

På onsdag går tredje deltävlingen i västcupen på Ovalen i Stenungsund, inbjudan finns på Sveslots hemsida.

ASKER 1000

Igår gick årets Asker 1000, vi började med 16-D klassen. Där var 6 deltagande och Gabriella vann kvalet på nytt banrekord och även finalen, Hon vann med en Klubb bil samma bil som Uffe Törn vann två tävlingar med i SBM-Cupen.

2nd; Stien 1st; Gabriella 3rd; Fredrik

Sedan körde vi vanlig Saloon 24, där vann Stefan Törnfeldt kvalet och i finalen kördes round robin med 9 förare. Stefan vann också finalen två varv före Egil och Kim.

Min Production 24

2nd; Egil 1st; Stefan 3rd; Kim

Sist på dagen var det dax för Box-12, I kvalet körde Stefan och Egil samma tid men Stefan hade bäst back-up tid.
Detta var också nytt banrekord på Asker banan(2.68 någonting tror jag det var) I denna klass körde vi två semis.
Egil vann den första Semin före Gabbe och i Semi A vann Stefan.
I finalen fungerade Stefans bil helt kass och Egil var ganska överlägsen före Janne Andersson som kom tvåa på sin favorit bana(Janne var även tvåa 1991 efter Per Persson). Ett trevligt race med god mat och Johnny gjorde ett bra jobb som tävlingsledare.