Anmälda i EM

Såg att Beuf vann Barnburner i OMO på nytt världsrekord, Men inga resultat på de andra racen har kommit upp på OWH. Hyfsat med anmälda på EM i Finland.

Här kan du se vilka som är anmälda.

Bilder 32 nats

Här är lite bilder Janne har tagit, under årets 32 nats.
I år blev det bara en klubbtävling mellan MK Stenung och Go-69.

Äntligen 1/32 Nats

Efter många om och men så var det dax att köra 32 Nats en onsdag.
Banan var lite rå och stömmen ganska seg, men mycket pokaler och fina priser från Firma Ga Lindberg och SBM.
I produktion vann Ekman före Törn och Törnfeldt som fick in förarinsatsen i drevet och missade en topp placering. Kul var att Mr Berra tog en 4 plats med sitt Parma chassi och en snygg körning.
I formula var det final direkt, Stefan Törnfeldt körde ett Mack chassi och vann före Janne Ekman med sitt Horky chassi. På tredje plats kom Gabbe med ett mycket gammalt Vlado chassi, sist i finalen kom Janne Andersson med en lånad J.K plåtformula med falcon motor.
Alla resultat kommer in på Sveslots hem sida i morgon, och jag kommer lägga in bilder när jag fått dom av Janne.
I Eurosport vann Ekman före sin fru( Mia körde i B-finalen) på 3 plats var Törnfeldt och Lasse Törn 4a(även han från b-final) med ett Demon chassi.
Alicia höll i pris utdelningen och alla fick priser.
Nu får vi se om någon vill ha banan eller om den blir ved.
Tack alla deltagare och vi syns nästa år..

Nytt Försök

Efter en helg med snö, så blev det inställt i Lördags på grund av för lite deltagare.
Själv missade jag 6 timmars på grund av jobb (snöskottning) med teamkompis Guss kom inte till Partille heller.
Men hörde att Benke o Bonke vann. Hoppas att ni alla kan komma i morgon, detta kanske blir första och sista racet på denna banan.

SNÖ

Snöar bra mycket just nu, undrar om alla dyker upp i morgon på 1/32 Nats ?
Det är 22 gången vi kör och jag undrar om det inte har snöat minst 20 gånger.

Träning

Lasse P, Ekman och Mia kom upp idag och testade banan vi har byggt upp inför 32-nats!